Fasiliteter

fasiliteterEtter en tur i skogen, eller på fjellet kan du gå i vår kafé å få deg en god middag eller bare en kopp kaffe og noe godt å bite i. Vi har alle rettigheter, og i vår kiosk har vi et lite utvalg av fiske og friluftsutstyr, samt noe dagligvarer og godteri til barna. Kafèen har sesongåpent fra 12.00 til 17.00 på lør og søndager. Ut over dette kan det bestilles servering til grupper over 10 personer. I tillegg til kafeen, har vi grillhus for inntil 8 personer, lavvo med 20 sitteplasser, og storgammen med 40-50 sitteplasser. Disse kan leies til egne arrangement. Vi er fra 2014 blitt turistinformasjon, og er behjelpelig med det meste i den sammenheng. Ut over våre åpningstider henviser vi til Fauske hotell som har døgnåpen turistinformasjon i Fauske.

I vårt hovedbygg kan du leie dusj, og lage deg mat i eget tekjøkken. Det er også muligheter for å få vasket og tørket tøy.

Senteret har løyver for leiekjøring med snøskuter i Sulitjelma, og kan bistå med transport etter kommunens regler fram til 11. mai, hvis føret tillater det. Vi selger også ved, som kan fraktes til hyttene når snøen tillater det. I barmarksesongen, kan veden hentes hos oss. Kontakt oss for bestilling av ved.

Disse raiene er nå kledd med duk, og du kan leie lavvoen for bålkos og servering. Vår store stolthet er storgammen, der vi serverer de lekreste retter i en koselig atmosfære rundt bålet.

I storgammen har vi sitteplass til rundt 40 personer. Det er utescene med støpt dansegulv i tilknytning til gammen.

Vi har arrangert grillfest for 60 personer her.