fasiliteter2

Forside

 

Ca 45 km fra Fauske sentrum, og knappe 110 km fra Bodø, 630 m.o.h, ved idylliske Dajavatn, finner du Sulitjelma Turistsenter.
Vårt mål er at gjestene våre skal få oppleve Sulitjelmaområdet på beste måte. Senteret er en av portene til Junkerdalen nasjonalpark. Her starter også turstier til Padjelanta og Sarek nasjonalparker i Sverige. Vi er også stolte over å kunne tilby 250 meter lang plankesti, Coop-stien langs Emmavannet, like ved turistsenteret. Denne er laget spesielt for at mennesker med nedsatt funksjonsevne skal kunne komme seg ut og oppleve naturen. Her kan du fiske fra rullestolen, og nyte stillheten ved vannet i en flott gapahuk på enden av stien. Vi har 133 faste caravanplasser, nydelige teltplasser ved vannet, og døgnleieplasser med strøm for caravan og bobil. Sulitjelma Fjellandsby med alpintsenter, er vår nærmeste nabo, rett over Dajavannet.

 

Camping

camping1 camping2

Vi har vognplasser fordelt over flere områder. Alle med strøm. Vi har prøvd å beholde mest mulig av terrenget og vegetasjonen på plassene. (Ikke A4plasser) Vi er i gang med utbygging av flere plasser. Kontakt oss for å få plass på ventelista.